Brisanje naloga
Ažurirano: 22.10.2026.
Nalog i sve podatke (narudžbe, proizvode, snimke ekrana, podatke o korišćenju aplikacije) možete trajno obrisati.
Kako
Pošaljite poruku s e-pošte na koju je nalog otvoren na [email protected]. Nalog brišemo u roku od 30 dana i potvrdimo vam e-poštom.
Šta se briše
- podaci o nalogu (ime, prezime, telefon, e-pošta)
- narudžbe, kupci, proizvodi i snimci ekrana
- podaci o korišćenju aplikacije i prijavama
Evidencija o uplatama licence čuva se onoliko koliko to propisi zahtijevaju.